Магазин Той таун

Магазин Той таун

Описание и контакты

Вълшебен град на играчки и сбъднати мечти! Магическо кътче, в което малки и големи ще преживеят емоцията да се докоснат до бленуван детски свят!

Името „Toy Town” ще носи верига магазини във всички по-големи градове на България. Първият магазин ще отвори врати във Варна, а след него в следващите 3 години „Toy Town” ще зарадва своите клиенти и във всички по-големи градове на страната.

Концепцията на „Toy Town” дава възможност да се превърне в единствения магазин в България, където деца и родители имат възможност да разглеждат, изпробват и играят с различни играчки. Така родителите са сигурни, че играчката, която купуват ще е интересна, полезна, удобна, съответстваща на възрастта на децата им.

И това не е всичко! Целта на „Toy Town” не е само да продава, а и да забавлява клиентите си! В магазина периодично ще се организират различни представления от рода на фокусническо шоу, презентации на нови, вълнуващи играчки, интересни игри с награди и още много изненади. Да пристъпиш прага на „Toy Town” е прекрасно преживяване за всички деца и техните родители! Това е магия!

„Toy Town” предлага играчки – производство на водещи Европейски и Американски марки, чието качество е неоспоримо. Родителите, които се доверят на магазина могат да бъдат спокойни, че играчките на „Toy Town” не застрашават безопасността на техните деца.

Предложенията на „Toy Town” са в богат ценови диапазон и във всеки един момент могат да бъдат закупени висококачествени играчки на промоционални цени. Клиентите имат възможност да открият невероятни предложения като дизайн, функционалност, разнообразие!

 
Адрес: Болгария, г.Варна, ул. Шипка, 4
Болгария, г.Бургас, ул. Лермонтов, 11
Телефон: 0700 20 447
Fax:

E-Mail: info@toytownbg.com

Web: www.toytownbg.com

Фото и видео

Координаты

Share the Post

Комментарии

Нет комментариев

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Свяжитесь с нами

Ваше имя (обязательно)

Ваш E-Mail (обязательно)

Тема

Сообщение